DIUMENGE 23 – ANTIGA AUDIÈNCIA (19,30 h)

BE GOD IS
Espai Dual (CATALUNYA)

La companyia Espai Dual presenta Be god is, un divertidíssim xou que combina música, humor i teatre gestual, tot generant una gran complicitat amb el públic. És així com es van esdevenint diferents números on els tres personatges muts, interactuen en gags i petites històries sempre amb música en directe de fons i amb una proposta escènica propera a la sala de cabaret, on tot s’hi val. Les bases són la música, el teatre i el circ.

Aquest és el primer espectacle de la companyia Espai Dual, que va néixer quan Blai Juanet Sanagustin, Marc Sastre i Oriol Pla van coincidir a la plaça Sant Vicenç de Sarrià, tocant els seus instruments. Oriol Pla (Merlí, Truman, El cor de la ciutat…) és actor gestual i ballarí, Blai Juanet ve del món del circ i Marc Sastre és músic. Tres artistes immensos van muntant sobre l’escenari petites històries que creixen i creixen fins a desdibuixar-se en una de nova. Amb gags sorprenents, plens de poesia visual que recorden a Chaplin, Jerry Lewis o els germans Marx.

Sense text. 60 m

Premi al millor espectacle a la 20ª Mostra de Teatre de Barcelona al Teatre del Raval 2015. Premi al millor actor per Oriol Pla a la 20ª Mostra de Teatre de Barcelona al Teatre del Raval 2015.

+ info de la companyia

FITXA ARTÍSTICA
Direcció: Espai Dual Intèrprets: Blai Juanet Sanagustín, Oriol Pla i Marc Sastre
 Producció: Espai Dual
Management: Aina Juanet Disseny de llums: Núria Solina So: Pau Matas Maquillatge: Diana Pla Vídeo: Juan Gamero Fotografia: Clàudia Serrahima Escenografia: Xavi “Doctor” Mateu
«Aquí hi ha molta classe, hi ha ritme i hi ha vida. Això és Espai Dual». Maria Junyent. Time Out