DIVENDRES 21 – TEATRE TARRAGONA (21:30 h)

BLAUMUT en concert
presenta EQUILIBRI

Blaumut presenta el seu tercer disc d’estudi, Equilibri, produït per Marc Parrot i editat per Música Global. És un pas més en la carrera d’un grup que ha aconseguit donar vida a un univers propi i reconeixible marcat per unes lletres emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop-folk i impregnada de tocs clàssics. Amb arranjaments de corda més acurats i sofisticats, a cops èpics i simfònics, balades i apunts d’electrònica, Blaumut mostren ara un so més contundent. Això sí, les seves lletres segueixen mostrant optimisme, imaginació, calma i imatges poètiques que sorgeixen de la ploma del seu cantant i compositor, Xavi de la Iglesia.

Premi Enderrock 2016 a l’artista de l’any. Premi Cerverí de Lletres per a cançó 2013.

Blaumut ha fet més de 230 concerts a Catalunya i a tot l’Estat. Dos dels seus videoclips han estat els més visionats de la història de la música catalana: “Pa amb oli i sal” (2.700.000 reproduccions) i “Bicicletes” (1.560.000).

+ info de la companyia

FITXA ARTÍSTICA
Xavi de la Iglesia (guitarra acústica, clàssica, elèctrica i programacions), Vassil Lambrinov, (violí i programacions), Oriol Aymat (violoncel), Manel Pedrós (bateria, percussions i veus), Manuel Krapovickas (contrabaix, baix elèctric i sintetitzador)