FITT 2017. Noves Dramatúrgies

Ja hi tornem a ser. Aquest equip de tossuts ho ha tornat a fer. I aquesta és ja la quarta edició del FITT, que en els temps que corren no és cap ximpleria. En època de crisi és quan la cultura és més necessària que mai: per seguir tenint capacitat d’anàlisi, enfortir els fonaments de la nostra societat i reivindicar la nostra identitat. En definitiva, per invertir en nosaltres mateixos.

Durant 10 dies, Tarragona s’omplirà de sensacions teatrals. Una nova oportunitat per gaudir de les propostes més avantguardistes, conèixer nous talents de les arts escèniques i descobrir nous espais.

Amb la mirada posada en el vell continent, us portem 12 propostes de 6 països diferents i un llenguatge únic i universal: l’emoció. Estem convençuts que totes us sorprendran. Noves dramatúrgies al servei de l’espectador àvid de risc i de nous formats teatrals.

Volem que tothom s’hi involucri i faci seu el Festival. Per això, hem incorporat el Young FITT, on sereu vosaltres qui decidireu amb el vostre vot i el vostre criteri quina ha estat la millor proposta d’aquesta edició. La companyia guanyadora obtindrà un premi econòmic per poder continuar la seva producció i portarà el nom de Tarragona en les properes representacions del seu espectacle. A més, els professionals de les companyies participants oferiran workshops als que hi podreu accedir pel sol fet d’haver comprat l’entrada al Young FITT.

A què estàs esperant? El FITT comença amb tu.

Joan Negrié
Director del FITT_Noves dramatúrgies

 

ALTRES EDICIONS